lauantai 10. toukokuuta 2014

Oulun paras brunssi


Helsingissä parasta brunssia saa Sandrosta. Oulussa parasta brunssi saa, kun joukko paikallisia bloggaajia laittaa pöydän koreaksi.


Kohotimme maljan keväälle ja yöhön asti jatkuvalle valolle, kun tänään kokoonnuimme iltapäiväbrunssille Kokkeillaan -blogin kotipesään. Kohotimme maljat myös upeille mauille - hämmästelen oikeasti joka kerta muiden ruokabloggaajien herkkuja syödessä, kuinka taitavia kotikokkeja blogimaailmaan mahtuukaan. 




Kuohuvan lisäksi tarjolla oli Pastanjauhajien Bloody Mary -salaattia sekä lammaspateeta suolakurkulla ja smetanalla, isäntäväen taiteilemaa parsaterriiniä, pekoni-munakuppeja, pestomarinoituja kasviksia ja char siu bao -nyyttejä, joille kastikkeeksi vein makeaa chilikastiketta limetwistillä.



Muista syödä välillä -blogin Rommirusina toi ensimmäisiin blogikemuihinsa tullessansa herkullisia ja hedelmäisiä pizzapiiraita ja Helsingistä kotikonnuille brunssille tullut Peruspöperö-Virpi juustoja ja patonkia. Kattaus oli täydellinen, kun kahvin kanssa nautimme vielä jo aiemmin herkuksi havaittua seljankukkatartalettia.




24 kommenttia :

  1. Kokkeillaan-keittiö iloitsee vieläkin mainiosta seurasta ja ihanasta ruuasta ja kiittää kaikkia osallistujia! Iltailtapalaksi voisi ottaa vielä palan kakkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille! Olipas iloinen iltapäivä!

      Poista
  2. Kylä tuohon brunssiin olisikin keskivertoravintolalla pinnistelemistä. Mahtavat tarjoomukset. Sinun piiraasi oli kyllä komea, vuoka taisi olla Ruotsin tuliaisia? Omiin annosvuokiin teen parhaillaan huomisen jälkiruokia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jonna! Seljankukkatartaletin resepti on aivan loistava ja kasa marjoja tekee aina vaikutuksen ;)

      Ruotsin tuliaisvuoat ovat ihan loistavia!

      Poista
  3. Kiitos kaikille, oli aivan mahtava brunssi ja huippuhyvää seuraa! Aamulla vielä jännitti ensimmäinen blogitapaaminen (omalle kohdalle), mutta aivan turhaan, olipas kyllä tosi hauskaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kun tulit brunssille! Oli kiva tavata!

      Poista
    2. Oulusta minäkin olen aloittanut blogimiiteissä ravaamisen ja sieltä saakin hyvän peruskoulutuksen aiheeseen :D !

      Poista
    3. Oli tosi kiva tavata, hienoa että uskalsit mukaan!

      Poista
  4. Otetaan nyt uus lyhenne käyttöön. EMK! = emmäkestä.

    EMK! Mikä brunssi!

    VastaaPoista
  5. EMK!
    oi jospa oisin saanut olla muuuukaaaaanaaaaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu! Teen sulle privaattibrunssin vaikka!

      Poista
    2. Tästä tarjouksesta ei voi kieltäytyä!

      Poista
  6. Sinun tekosesi Hannele ovat aina paitsi älyttömän herkullisia niin myös kauniita! Kiitos siis makuhermojen hivelyn lisäksi estetiikan nälän tyydyttämisestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Kasa marjoja toimii aina :)

      Poista
  7. Vähän kateeks käy. Ouluun muuttoa miettiessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Lakeuksille kyllä mahtuu ;)

      Poista
  8. Voi jösses, ihan mahtavalta näyttää! Ajattelin otsikosta, että seuraakohan nyt ylistys Puistolan vai Tuban brunssille, mutta samaan lopputulemaan päädyitte kuin minäkin: kyllä kotibrunssi yleensä on ykkönen.
    Mielelläni minäkin ottaisin osaa blogipitoihin seuraavalla kerralla, jos mukaan otetaan. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta otetaan - tervetuloa! Heinäkuun loppupuoliskolla olemme tavanneet kokoontua piknikille. Pysytään kuulolla!

      Poista
  9. On kyllä ihanan kuulloiset tarjoilut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Näyttää hyvältä ja maistui hyvältä :)

      Poista
  10. On teillä ollut taas herkut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Herkkuja ois riittäny sinullekin (vink vink).

      Poista
    2. Ilmoittelehan, kun olette päättäneet blogipiknikin päivän. Voisin yrittää tulla silloin Ouluun :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts with Thumbnails